6/20/2018

Uimarantoja ja skeittiparkkeja

Ajattelin tänään vierailla kohteissa, jotka ovat kaikkien käytössä ja ainakin päällisin puolin ilmaisia. Valikoinkin sen vuoksi kohteiksi Käyrälammen uimarannan, sekä Kouvolan urheilupuiston.

Käyrälammen uimaranta on varmaankin Kouvolan suosituin yleinen uimaranta, eikä ihme. Siisteys ja rannan sijainti ovat ehdottomasti yksi rannan parhaita puolia, mainitsematta sen muita etuuksia.
Ranta ei ole pelkästään hiekkaista autiomaata ja aaltoja, vaan sinne on rakennettu myös rantalentopallokenttä, pukukoppeja, koirapuisto uintimahdollisuudella ja paljon muuta!
Skeittiparkki avataan heinäkuun loppuun mennessä

Tykkimäen huvipuisto on myöskin laajentanut toimintaansa, ja rannalta löytyy Tykkimäen sauna, sekä Aquapark-vesipuisto! Linkeistä pääset lukemaan aukioloaikoja, hinnastoa ja muuta infoa.
Kouvolan urheilupuisto tarjoaa myöskin paljon erilaista tekemistä, ja tällä kertaa täysin ilmaiseksi. Puistosta löytyy frisbeegolfrata, kuntoilupiste, kaksi tenniskenttää, urheilukenttä, jalkapallokenttä ja upea suihkulähde jonka ympärille voi istahtaa lukemaan vaikka kirjaa.
Alunperin tenniskenttiä oli neljä, mutta kaksi purettiin, sillä heinäkuun lopussa sinne avataan uusi skeittiparkki! Nyt on täydellinen paikka Kouvolalaisille harrastajille ja muille lajista kiinnostuneille.
Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämäntyyppisiä ilmaisia virkistyspalveluita, etenkin tällaisena kauniina ja aurinkoisena kesäpäivänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti