6/12/2018

Porukkatalo

Saatuani sähköpostiviestin tulevasta kesätyöstäni ja sisäistettyäni faktan, sain uuden viestin, jossa kerrottiin, että minut sijoitetaan työskentelemään Kouvolassa sijaitsevaan Porukkataloon. Siis mihin ihmeen Porukkataloon?
Vaikka olenkin asunut Kouvolassa koko ikäni, tämä talo oli minulle aivan uusi tuttavuus, ja veikkaan, että myös monelle muullekin tätä lukevalle. On siis varmasti hyvä kertoa hieman enemmän tästä talosta.
Porukkatalo on siis kerrostalomainen rakennus aivan Kouvolan keskustan tuntumassa, jossa toimii monia eri yhdistyksiä samanaikaisesti kolmessa eri kerroksessa. Talosta löytyy siis eri toimijoiden toimistoja, ja talossa pidetään paljon kokouksia eri kokoustiloissa. Myöskin saunaosasto löytyy.
Toimin itse pääosin kenttätöissä, eli kierrän esittelemissäni kohteissa, mutta talossa olen pääsääntöisesti kolmannessa kerroksessa, joskus myös toisessa.
Aloitin työni 11.6 maanantaina ja Porukkatalon väki on ottanut minut tosi hyvin vastaan, eikä minua jännitä kysyä apua tai suuntaa jos olen hieman eksyksissä! Minulta on myös kysytty mielipiteitä ja apua asioihin, joihin en kuvitellut voivani vaikuttaa, kun toimin kuitenkin vain kesätyöntekijänä. Ensimmäiset kaksi päivää ovatkin siksi olleet todella mukavia, ja odotan innolla tulevia päiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti