6/26/2018

Kouvolan Pride

Muhun otettiin yhteyttä Kouvolan Pride -tapahtuman tiimoilta, ja haluttiin vinkata, josko tekisin tapahtumasta juttua ja tässä sitä ollaan. Kouvola Priden ohjelmistoa ja muuta infoa pääset lukemaan täältä.

Kouvola Pride järjestetään ihka ensimmäistä kertaa 25.8.2018, ja jo pääpäivää edeltävänä viikkona Kouvola järjestää tapahtumia ja tunnelmaa teemaan sopivaksi. Viikko pitää sisällään paljon erilaista tapahtumaa ympäri Kouvolaa, kuten taide- ja keskusteluohjelmia.
Priden pääideana on kohdata ihmiset omana itsenään, ilman ennakkoluuloja tai odotuksia. Se onkin tunnettu sateenkaarikuosisista oheistuotteistaan ja se on suosittu erityisesti seksuaalivähemmistöjen keskuudessa, joille tapahtuman on viitattu alkuperäisesti olevan tarkoitettu.
Koska KVLpride järkätään ekaa kertaa, sulla on mahollisuus osallistua sen toteuttamiseen! Mukaan kaivataan mm. järkkäreitä, siistijöitä, somettajia, roudareita ja paljon muuta apua! Jos sua yhtään kiinnostais lähtee mukaan auttamaan, mee ilmottautumaan täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti